Друми в думи – новото име на блога

Скъпи приятели и читатели на блога,

Може би някои от вас са се чудили защо толкова дълго не съм пускала статия за поредното красиво място в България.

blog_ad

Не, не съм спряла да обикалям, нито пък да пиша. Просто реших, че дойде време да подновя малко премяната на блога и да му измисля друго, по-удачно име, което да отговаря по-адекватно на идеите, залегнали в него, а именно да дава любопитна, полезна и добре поднесена информация за интересни и красиви места в България и да провокира интерес у повече хора да ги посещават.

България е изключително богата на забележителности и ние българите трябва да ги познаваме и ценим, за да можем да ги опазим за поколенията след нас.

Ще се радвам, ако споделите в коментарите по-долу какво мислите за новото име и визия.

Публикувано в травъл блогър. Постоянна връзка.

Ако тази статия Ви харесва, запишете се и за бюлетина на блога с новини и допълнителна информация директно във Вашата електронна поща!

Още интересни маршрути до красиви и любопитни места в България ще намерите в моите книги, издадени от ИК Сиела. Повече информация.

Поръчайте тук

Ако желаете лично послание, просто споделете в полето за съобщение.


Day trips from Sofia.

Visit some of the most beautiful places in Bulgaria via organized daily tours supported by the biggest Bulgarian provider for day tours from Sofia.

See here!


2 Коментара към Друми в думи – новото име на блога

  1. Maria каза:

    Ели, честито ново име и дизайн! Страхотни са! Ще отнеме малко време, докато запомним новото име, но мисля, че скоро всички ще асоциират твоето лично име с името на блога. Поздравления!

  2. Ели Иванова каза:

    благодаря, Мария, за поздравленията и хубавите думи. Да, сигурно ще мине време с това ново име, ама важното е пътешествията да не спират 🙂 .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *