Друми в думи – новото име на блога

Скъпи приятели и читатели на блога,

Може би някои от вас са се чудили защо толкова дълго не съм пускала статия за поредното красиво място в България.

blog_ad

Не, не съм спряла да обикалям, нито пък да пиша. Просто реших, че дойде време да подновя малко премяната на блога и да му измисля друго, по-удачно име, което да отговаря по-адекватно на идеите, залегнали в него, а именно да дава любопитна, полезна и добре поднесена информация за интересни и красиви места в България и да провокира интерес у повече хора да ги посещават.

България е изключително богата на забележителности и ние българите трябва да ги познаваме и ценим, за да можем да ги опазим за поколенията след нас.

Ще се радвам, ако споделите в коментарите по-долу какво мислите за новото име и визия.

Публикувано в травъл блогър. Постоянна връзка.

Моите книги

Още интересни маршрути до любопитни места в България ще намерите в моите книги, издадени от ИК Сиела. Поръчайте чрез тази форма! Ако желаете лично послание, просто споделете в полето за съобщение тук.


2 Коментара към Друми в думи – новото име на блога

  1. Maria каза:

    Ели, честито ново име и дизайн! Страхотни са! Ще отнеме малко време, докато запомним новото име, но мисля, че скоро всички ще асоциират твоето лично име с името на блога. Поздравления!

  2. Ели Иванова каза:

    благодаря, Мария, за поздравленията и хубавите думи. Да, сигурно ще мине време с това ново име, ама важното е пътешествията да не спират 🙂 .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *