Най-красивите кътчета по Черноморието

Скъпи читатели, много се радвам да ви кажа за още един книжен проект, в който имах късмета да участвам и резултатът от който вече е факт. Това е пътеводителят „Най-красивите кътчета по Черноморието„, която подготвихме заедно с още две прекрасни момичета пътешественички Надежда Серафимова от блога Тефтерчето на един пътешественик и Росица Димитрова от сайта Trips with Rosie. Екипната работа ни се получи доста добре, а за резултата от нея, вие ще кажете, надявам се🙂 .

Балчик през октомври
Балчик и морето

В книгата ви повеждаме към познати и по-малко познати места по Българското Черноморие. Започваме от най-северната ни точка и се движим успоредно на морето, за да стигнем до най-южните морски брегове. Включили сме места с невероятно красиви морски гледки, любими плажове, скални феномени, крепости, древни светилища.

Книгата е обогатена с прекрасни снимки, които ще ви пренесат на брега на морето. Наред с подробната туристическа информация за всеки един обект, ще откриете координати, начин на достъп и категоризация.

Отново искам да изкажа специални благодарности на редактора Димитър Николов за точните редакции, съвети и съдействие. Благодаря на дизайнера Фиделия Косева за оформлението и на целия екип на издателство „Сиела“ за възможността!

Най-красивите кътчета по Черноморието
Най-красивите кътчета по Черноморието

Книгата ще излезе в началото на юли, а до тогава може да бъде поръчана с 20% отстъпка от сайта на ИК „Сиела“.

Техническа информация за книгата

  • Автори: Надежда Серафимова, Росица Димитрова, Ели Иванова;
  • Снимка на корицата: Росица Димитрова;
  • Издателство: Сиела;
  • ISBN: 9789542839866;
  • Година на издаване: 2022;
  • Корица: мека;
  • Страници: 304;
  • Формат: 14,3х21 см;
  • Език: Български.

Ако имате въпроси, коментари, идеи за интересни места, не се колебайте – пишете ми!

Публикувано в разни. Постоянна връзка.

Ако тази статия Ви харесва, запишете се и за нашия youtube канал с кратки видео разкази от места в България. >>> Линк към Друми в думи в youtube.


Много съм щастлива да споделя, че вече излезе от печат новата ми книга "52 по-малко познати пътеки за всеки" с маршрути из България.

Поръчайте сега чрез тази форма! Ако желаете лично послание, просто споделете в полето за съобщение.

Другите ми две книги също може да поръчате тук чрез същата форма.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *