Поръчка на храна он-лайн от foodpanda – преглед на услугата

Преди известно време получих предложение от foodpanda да тествам тяхната платформа за он-лайн поръчка и доставка на храна. Не бях чувала до този момент за тях, просто защото не ми се беше налагало да поръчвам каквато и да било храна за офиса или за вкъщи.

20150528_foodpanda_pica2

По принцип съм любител на домашно приготвената храна и се опитвам да избягвам всякакви полуфабрикати. Така че, погледнах леко скептично на тази услуга, но все пак посетих адреса на платформата, разгледах сайта и добих някаква представа какво може да се прави с него. Това е услуга, която свързва клиенти и ресторанти в седем (засега) български града.

Освен приятния и изчистен от всякакви излишни „врътки“ дизайн, много добро впечатление ми направи лекотата, с която човек може да си поръча нещо от удобен и познат нему ресторант. Запомних това.

И ето, че не мина много време и все пак реших да използвам платформата. Точно в онзи момент, в ритъма на забързаното ежедневие нямах много-много време да домакинствам и така се възползвах от предложението за доставка на храна до вкъщи.

Оказа се, че чрез тази платформа, човек може да си поръча храна не само за настоящия момент, но и отложено – за вечерта, за сутринта, за утре.

Аз поръчах от сутринта за вечеря и храната пристигна вкъщи топла в точно заявеното време. Останах много доволна, както от платформата, така и от целия процес, който са изградили хората зад нея.

Ако решите и вие да си поръчате храна за вкъщи или офиса, имайте пред вид, че до 7-ми юни има Азиатски фест – до 50% отстъпка на суши и китайска кухня.

Публикувано в ревю. Постоянна връзка.

Ако тази статия Ви харесва, запишете се и за нашия youtube канал с кратки видео разкази от места в България. >>> Линк към Друми в думи в youtube.


Още интересни маршрути и любопитни места в България с красиви фотографии ще намерите в моите книги, издадени от ИК Сиела. Повече информация за всяка от тях ще намерите тук.

Може да поръчате сега чрез тази форма!

Ако желаете лично послание, просто споделете в полето за съобщение.