Ревю на раница Lance Lazy Bear

В последно време раниците заместват всякакъв вид чанти, включително и дамските. Предлагат се в разнообразни форми и размери. Тук ще споделя впечатления от една раница, подходяща както за ежедневието, така и за туризъм, с доста стилен и изчистен дизайн, с която се сдобихме наскоро.

Ревю на раница Lance Lazy Bear
Ревю на раница Lance Lazy Bear

Раницата

Раницата, която поръчах беше Lance Lazy Bear, с типичен планинарски дизайн. Предлага се от Тrendhim. Въпреки че на сайта са дадени размери – 51/31/20, не очаквах да бъде толкова голяма. Тя е като бак – може да побере наистина много. В същото време е снабдена с отделение за лаптоп и два външни джоба с цип за нещата, които е важно да са на сигурно място, но под ръка.

Раница Lance Lazy Bear от онлайн магазин Тrendhim

Събира много, но е лека и с комфортни презрамки. В допълнение има и два странични джоба, удобни човек да си носи шише с вода и още нещо. Всичко това я прави много практична за туризъм.

Предлага се в два цвята – син и черен. Аз лично имам афинитет към синьото.

Естествено, ние я пуснахме в употреба още при първата открила се възможност, която беше екскурзията ни до водопадите в Беласица.

Може също да се ползва в самолетите като ръчен багаж – хем е с голяма вместимост, хем пък е от плат и ако не е препълнена, лесно се свива до необходимите размери.

Поръчване онлайн

Раницата Lance Lazy Bear поръчах по интернет от Trendhim – датски онлайн магазин за мъжки аксесоари, който има специална платформа и представителство за България. Платформата е на български, лесна и удобна за разглеждане и поръчка. Стоките са с кратки, но изчерпателни описания. Поръчването е направено да бъде интуитивно – кратко и просто, ясно и прегледно, не се чудиш кой точно линк или бутон да натиснеш.

Приятно впечатление правят и съобщенията към потребителя – на сайта и в последващата комуникация по мейла. Текстът им е не само приятелски, но те кара да се чувстваш някак специален.

В раздела за раници на сайта се предлагат много и разнообразни видове.

Забележка: статията подготвих по идея и с любезното съдействие на онлайн магазин Трендхим. Впечатленията са си лично мои.

Публикувано в ревю. Постоянна връзка.

Моите книги

Още интересни маршрути до любопитни места в България ще намерите в моите книги, издадени от ИК Сиела. Поръчайте чрез тази форма! Ако желаете лично послание, просто споделете в полето за съобщение тук.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *