Скреч карта на България с подбрани 100 обекта

Преди малко повече от седмица получих неочакван подарък – скреч карта на България с интересни 100 обекта, отбелязани върху нея. Тези 100 обекта са различни от онези 100 в познатите туристически книжки с печати.

В тази статия помествам кратко ревю на този отличаващ се продукт.

Скреч карта "Разкрий България"

Скреч карта „Разкрий България“

Първото вчечатление е много силно – хубава на вид, стилна и внушаваща опаковка. Картата също е добра и изпипана. Но да си призная откровено, очаквах някаква закачка или момент на изненада след изтриването на регионите. Имам пред вид, че като прочетеш в списъка кой обект стои отдолу, след изтриването му виждаш номера пак и нищо повече. Липсваше ми някак и момента на интеракцията с обекта. В книжките със 100-те обекта например, това е печатът, който получаваш като морална награда в книжката. Трябва да го посетиш, за да го получиш.

Все пак да подчертая, че скреч картата е доста полезна – човек може лесно да се ориентира по нея и да набележи обект за посещение. Картата е полезна и за децата, които могат да научат много за България.

А като изтрие човек всичко, отдолу излиза българският трибагреник.

Публикувано в ревю. Постоянна връзка.

Ако тази статия Ви харесва, запишете се и за нашия youtube канал с кратки видео разкази от места в България. >>> Линк към Друми в думи в youtube.


Още интересни маршрути и любопитни места в България с красиви фотографии ще намерите в моите книги, издадени от ИК Сиела. Повече информация за всяка от тях ще намерите тук.

Може да поръчате сега чрез тази форма!

Ако желаете лично послание, просто споделете в полето за съобщение.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *