Честита Новата 2014 година!

Пожелавам си най вече здраве! На мен, на децата ми, на моите близки и на всички! Това е нещото, което не можем да контролираме. Можем да подпомагаме с начина си на живот – движение и хранене, хубави мисли и целеустременост, но не и да имаме контрол! А пък всъщност е едно от най-важните неща и без него не може да постигаме нищо друго!

Много неща се случиха през 2013, но и много останаха. Като се замисля има много вярно в онзи туит, който прочетох наскоро, че планът за идната година е Copy / Paste от миналата :-). Извън шегата, това според мен не е толкова лошо и важи с пълна сила за нещата, които искаме да се превърнат в наши трайни навици.

В личен план – видях много нови (за мен) и чудесни места, но не успях да стигна до връх Ботев. Така, че това ми е едно от важнте лични неща за тази година. Разбира се, вярвам, че има още много интересни места и местенца, които да посетя, както тук в България, така и някъде навън.

Професионално – наистина открих нови идеи, работих по нови и интересни проекти и предизвикателства. Пожелавам си това да продължи и през Новата година!

В политически план си пожелавам нови политици – мислещи и милеещи за България, с визия за бъдещето и най-вече за двете най-важни области – Образование и Здравеопазване, които в момента са сринати. А сегашните, не малко от които са корумпирани интриганти, нека най-добре емигрират. Да, точно така. Нека се махнат онези, които не искат промяна и прозрачност. Аз не искам да емигрирам. Все още вярвам, че тук има бъдеще!

Честита Новата 2014 година

Честита Новата 2014 година!

Ако тази статия Ви харесва, може да се включите в общата ФБ група и да споделяме заедно красотите на България. Запишете се и за нашия бюлетин и получавайте новата информация директно във Вашата електронна поща!

Публикувано в разни. Постоянна връзка.