Gaido.bg: подарък, който променя света на ваучерите за почивки в България

В света на подаръците, Gaido се издига като уникален продукт, предлагащ нещо повече от обикновените подаръчни ваучери. Създаден след търсене на нещо специално, което дава свобода на избор, Gaido представлява първият и единствен подаръчен ваучер в България, който включва пакет от 20 на брой хотели, от които получателят му сам избира кой хотел да посети!

От идеята до реалността

Всичко започна с желанието да предложим нещо, което ще направи всеки подарък, запомнящ се и специален. Искахме да бъде нещо уникално, същевременно и универсално, да дава много възможности, да бъде толкова обширно, че да бъде подходяща изненада за всеки – перфектният подарък за него, за нея, за роднина, за колега, за приятел, за рожден ден, годишнина, за Коледа, за юбилей и т.н. Освен това, да можете да се сдобиете с него онлайн бързо и лесно, да има фина и елегантна визия. Имахме нужда точно от тази формула и затова създадохме подаръчните пакети Gaido.

Уникалност във всеки ваучер

Основната идея зад подаръчните ваучери на Gaido е да предоставят право на избор и свобода на получателя. Вместо един конкретен хотел, подаръкът включва например 20 възможности, всяка от тях уникална и изискана. Този подарък не само предоставя почивка, но и позволява на любимия човек да изживее този момент точно по свой вкус.

Опаковани с любов и внимание

Ваучерите на Gaido.bg не са просто парче хартия. Те са преживяване още от първия поглед. Всеки ваучер е поместен в луксозна опаковка, под формата на подаръчен плик, с персонализирано пожелание, което ще бъде изписано върху ваучера. Това прави всеки подарък още по-специален и готов за изненада.

Селекция от първокласни хотели

Хотелите, включени във ваучерите на Gaido.bg, са сред най-престижните в страната. Разпръснати из цяла България, те предоставят разнообразие от СПА услуги, минерални басейни, изискани закуски и вечери, дегустации на вино и други екстри, които ще превърнат всяка почивка в истинско преживяване.

Преживяване, което дава свобода

Насладете се на тенденциите в индустрията на подаръчните ваучери, където Gaido е една стъпка по-напред, предлагайки цял пакет от възможности, където всеки притежател може да избере най-подходящото за него.

Бъдещи планове

Имаме една цел – да бъдем част от най-специалните моменти в живота на хората, като предоставяме уникални подаръци, които оставят трайни спомени.

Gaido.bg не предоставя просто подаръци; ние даваме право на избор, възможност за преживяване и уникалност във всеки момент. Влезте в света на почивките с нас и дарете на близките си нещо повече от подарък – дарете им избор и свобода с Gaido.bg.

Сега няма вие да избирате, а човекът, който е получил GAIDO пакет като подарък 🤔

Gaido.bgподаръците са, за да бъдат изживени!

Публикувано в разни. Постоянна връзка.

Моите книги

Още интересни маршрути до любопитни места в България ще намерите в моите книги, издадени от ИК Сиела. Поръчайте чрез тази форма! Ако желаете лично послание, просто споделете в полето за съобщение тук.


Запишете се

Ако тази статия Ви харесва, запишете се и за нашия бюлетин с новини и допълнителна информация директно във Вашата електронна поща!