Весели празници и щастлива 2023!

Скъпи читатели, близки и приятели,

Желая на всички вас и вашите близки най-вече здраве и добър късмет през Новата 2023 година! Бъдете щастливи! Бъдете благословени! Търсете доброто и правете добро! Дарявайте обич и бъдете обичани!

Откривайте нови за вас места и преоткривайте онези любимите, които някак все ви привличат! Движете се! Изкачете панорамен връх, разходете се до буен водопад, докоснете се до стар манастир или крепост, за да попиете от вечните богатства на нашата красива България!

Благодаря на многобройните читатели на блога и моите книги за интереса, подкрепата и свежите идеи! Без вас Друми в думи нямаше да е това, което е.

Светли празнични дни!

Публикувано в разни. Постоянна връзка.

Ако тази статия Ви харесва, запишете се и за нашия youtube канал с кратки видео разкази от места в България. >>> Линк към Друми в думи в youtube.


Още интересни маршрути и любопитни места в България с красиви фотографии ще намерите в моите книги, издадени от ИК Сиела. Повече информация за всяка от тях ще намерите тук.

Може да поръчате сега чрез тази форма!

Ако желаете лично послание, просто споделете в полето за съобщение.


2 Коментара към Весели празници и щастлива 2023!

  1. Да ти се връщат хубавите пожелания, Ели! Много здраве, пътешествия и любов и не спирай да ни вдъхновяваш със статиите си! Весели празници!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *