Друми в думи по Травъл ТВ

Скъпи читатели на блога,

Радвам се да ви кажа, че от утре 29 ноември 2023 от 20:00 в продължение на няколко вечери телевизия Травъл ТВ ще излъчи няколко кратки видео клипа за места от България от ютюб канала на Друми в думи. Ето и цялото прес съобщение.

Започват новите епизоди на ПЪТЕШЕСТВЕНИЦИ С КАМЕРА

За любителите на пътешествията и туризма от 29.11.2023 г. започват нови епизоди на рубриката „Пътешественици с камера“ по телевизия Травъл ТВ.

За приятелите на пътешествията, България и непознатите кътчета по света, за авантюристите, туристите, пътешествениците по душа, пътуващите по работа, мечтаещите да пътувате много – всички Вие, които в красотата на света откривате изкуство и намирате себе си, за Вас започва нова поредица в ефира на телевизия Травъл ТВ!

Всеки делничен ден ще можете да гледате приключенията на известни български травъл влогъри, чиито видеа представят различни дестинации от България и света. Чрез видеата ще съпреживеете шеметната забава на техните автори, ще получите безброй идеи за вашите собствени пътешествия през очите на най-опитните, най-подготвените и най-забавните откриватели в България.

Независимо дали искате да преоткриете любимо място, да видите нещо непознато или да усетите порива на ветровете, просто си пуснете ПЪТЕШЕСТВЕНИЦИ С КАМЕРА по телевизия Травъл ТВ и се забавлявайте!

В рубриката тази седмица ще видите Елена Иванова и филми от нейния канал ДРУМИ В ДУМИ. Ели, както я наричат всички, по образование е математик, по професия – програмист, а по дух – запален турист. В последно време открива и преоткрива немалко изключително хубави местенца тук, в България. Предлага интересни идеи за разходки и екскурзии, а също така популяризира много от непознатите красоти на България.

Приятни забавления с филмите на ДРУМИ В ДУМИ в рубриката „Пътешественици с камера“ на телевизия Травъл ТВ!

Рубриката „Пътешественици с камера“ може да гледате всеки делничен ден от 20:00 часа по телевизия Травъл ТВ.

Публикувано в разни. Постоянна връзка.

Моите книги

Още интересни маршрути до любопитни места в България ще намерите в моите книги, издадени от ИК Сиела. Поръчайте чрез тази форма! Ако желаете лично послание, просто споделете в полето за съобщение тук.


Запишете се

Ако тази статия Ви харесва, запишете се и за нашия бюлетин с новини и допълнителна информация директно във Вашата електронна поща!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *