Къде да отидем на почивка в Турция

Почивката в Турция е традиционно сред най-предпочитаните дестинации за пътуване сред българите. Изборът на морски курорти и забележителности е изключително богат, така че всеки може да намери нещо, което да задоволи желанията му. Страната се слави сред пътешествениците и с високото ниво на обслужване, което се предлага в хотелите в страната. Друг притегателен фактор, разбира се, са изгодните цени на настаняването и атракциите. Сравнено с останалите европейски дестинации за подобна категория хотел в южната ни съседка ще заплатите по-малко.

Какво трябва да знаем за почивки в Турция

Турция предлага както по-евтини видове курорти и хотели, така и изключително луксозно настаняване и услуги. Повечето почивки включват all inclusive база на изхранване. Хотелските комплекси предлагат и различни организирани и индивидуални развлечения, спортове и вечерни шоу програми.

Предвид пандемичната обстановка в световен мащаб Ви уведомяваме, че до Турция към момента се пътува с предоставяне на документ за негативен PCR тест с цел да се избегне задължителната карантина. Нужно е също така да се попълни формуляр на сайта на турското министерство на здравеопазването. Очаква се облекчаване на режима на пътуване.

Какви оферти ще намерите в rual-travel.com

Офертите най-общо могат да се разделят на три основни групи:

  • с директен чартърен полет;
  • с автобусен транспорт;
  • със собствен транспорт – само настаняване.

Винаги съветваме туристите внимателно да се осведомяват предварително какво точно включва пакета, който избират и, ако има неясноти, да се свързват директно с туристическата агенция, за да ги изяснят. Руал Травел се стреми да представя по възможно най-ясен и прозрачен начин офертите си на своя сайт и в каталозите си.

Откъде се тръгва

Пътуващите със самолет отпътуват от София и Варна. Почиващите, които се придвижват с автобус, отпътуват от повечето големи градове в страната. Ако предпочитате да пътувате до Турция от друго място, то най-добрият вариант за Вас ще бъде почивка със собствен транспорт.

През 2021 година се надяваме най-после да се случи така очаквания рестарт на туризма на балканите и в Европа. Очакваме Вашите запитвания на сайта ни, по телефона и в офисите из страната. Стягайте багажа!

Съдържанието на статията е спонсорирано и представя възгледите на автора Руал Травел.

Публикувано в Турция. Постоянна връзка.

Ако тази статия Ви харесва, запишете се и за нашия youtube канал с кратки видео разкази от места в България. >>> Линк към Друми в думи в youtube.


Още интересни маршрути до красиви и любопитни места в България ще намерите в моите книги, издадени от ИК Сиела. Повече информация.

Може да поръчате тук

Ако желаете лично послание, просто споделете в полето за съобщение.


Day trips from Sofia.

Visit some of the most beautiful places in Bulgaria via organized daily tours supported by the biggest Bulgarian provider for day tours from Sofia.

See here!


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *