Къде да отидем на почивка в Турция

Почивката в Турция е традиционно сред най-предпочитаните дестинации за пътуване сред българите. Изборът на морски курорти и забележителности е изключително богат, така че всеки може да намери нещо, което да задоволи желанията му. Страната се слави сред пътешествениците и с високото ниво на обслужване, което се предлага в хотелите в страната. Друг притегателен фактор, разбира се, са изгодните цени на настаняването и атракциите. Сравнено с останалите европейски дестинации за подобна категория хотел в южната ни съседка ще заплатите по-малко.

Какво трябва да знаем за почивки в Турция

Турция предлага както по-евтини видове курорти и хотели, така и изключително луксозно настаняване и услуги. Повечето почивки включват all inclusive база на изхранване. Хотелските комплекси предлагат и различни организирани и индивидуални развлечения, спортове и вечерни шоу програми.

Предвид пандемичната обстановка в световен мащаб Ви уведомяваме, че до Турция към момента се пътува с предоставяне на документ за негативен PCR тест с цел да се избегне задължителната карантина. Нужно е също така да се попълни формуляр на сайта на турското министерство на здравеопазването. Очаква се облекчаване на режима на пътуване.

Какви оферти ще намерите в rual-travel.com

Офертите най-общо могат да се разделят на три основни групи:

  • с директен чартърен полет;
  • с автобусен транспорт;
  • със собствен транспорт – само настаняване.

Винаги съветваме туристите внимателно да се осведомяват предварително какво точно включва пакета, който избират и, ако има неясноти, да се свързват директно с туристическата агенция, за да ги изяснят. Руал Травел се стреми да представя по възможно най-ясен и прозрачен начин офертите си на своя сайт и в каталозите си.

Откъде се тръгва

Пътуващите със самолет отпътуват от София и Варна. Почиващите, които се придвижват с автобус, отпътуват от повечето големи градове в страната. Ако предпочитате да пътувате до Турция от друго място, то най-добрият вариант за Вас ще бъде почивка със собствен транспорт.

През 2021 година се надяваме най-после да се случи така очаквания рестарт на туризма на балканите и в Европа. Очакваме Вашите запитвания на сайта ни, по телефона и в офисите из страната. Стягайте багажа!

Съдържанието на статията е спонсорирано и представя възгледите на автора Руал Травел.

Публикувано в Турция. Постоянна връзка.

Моите книги

Още интересни маршрути до любопитни места в България ще намерите в моите книги, издадени от ИК Сиела. Поръчайте чрез тази форма! Ако желаете лично послание, просто споделете в полето за съобщение тук.


Запишете се

Ако тази статия Ви харесва, запишете се и за нашия бюлетин с новини и допълнителна информация директно във Вашата електронна поща!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *