Армаганъ с автентична българска носия

Когато нещо те грабне от първия поглед, просто знаеш, че е точно за теб. За последно ми се случи, когато видях стилната чанта с носия от трънския край – едновременно модерна и в същото време в тясна връзка със стари български традиции.

Армаган с народна носия
Армаган с народна носия

В редовете по-долу искам да ви споделя впечатленията си от един армаган, който получих наскоро от Армаганъ – дизайнерска дамска чанта с автентична българска носия. Ако вече познавате блога ми, вероятно сте забелязали, че много рядко си позволявам да правя ревю и промоция на продукти. Затова пък, щом го правя, значи съм истински впечатлена от съответния продукт.

В случая, става въпрос за много красива дамска чанта. Тя е ръчно изработена, шита е основно от деним и основен акцент в нея е женска носия от район в България. Чантата е снабдена с мека памучна подплата и множество джобове. Освен носията, чантата е декорирана с цветя, бродерия, копчета – всички те премерени и на място, с което придават същинска арт визия.

Първото ми впечатление от чантата беше нейният завладяващ външен вид, централно място в който заемат формата и декорациите. Второто впечатление дойде, когато прехвърлих нещата от старата си чанта и установих, че мога да побера още три пъти повече вещи в новата 🙂 . Макар че събра наистина много, чантата се оказа доста лека. Състои се от голямо основно пространство и доста джобове, които да поддържат в ред и лесни за намиране по-дребните вещи.

В допълнение, светлия цвят на чантата позволява тя да се комбинира добре с дрехи в различни цветове. Чантата съчетава красивото с практичното. Ако перифразирам известната поговорка, отнасяща се за хора, че „по дрехите посрещат, по ума изпращат“, в подобно сказание за разни неща, бих казала „по вида посрещат, по удобството оценяват“. Много красив и удобен аксесоар за градска среда и градски туризъм!

Чантата може да се поръча онлайн от тук.

За Армаганъ

Армаганъ е български бранд, който обединява красиви, полезни и практични продукти с автентични български шевици и носии. Освен чантите, на сайта ще намерите чаши, бележници, картички и фотоалбуми с шевици, красиви пана с български носии.

Хората от Армаганъ споделят:

Обичаме българското във всичките му измерения, ценим традициите и наследството от миналото, имаме слабост към шевиците и ръкотворството и се стремим да създаваме красиви и полезни подаръци, с които да съхраним и пренесем в днешния ден красотата, мъдростта и здравословната енергия на „едно време“.

Ако някой път се чудите какво да изберете за подарък, непременно погледнете в сайта на Армаганъ, със сигурност ще намерите!

Забележка: статията подготвих с любезното съдействие на онлайн магазин Армаганъ. Впечатленията са си лично мои.

Публикувано в ревю. Постоянна връзка.

Ако тази статия Ви харесва, запишете се и за бюлетина на блога с новини и допълнителна информация директно във Вашата електронна поща!

Още интересни маршрути до красиви и любопитни места в България ще намерите в моите книги, издадени от ИК Сиела. Повече информация.

Поръчайте тук

Ако желаете лично послание, просто споделете в полето за съобщение.


Day trips from Sofia.

Visit some of the most beautiful places in Bulgaria via organized daily tours supported by the biggest Bulgarian provider for day tours from Sofia.

See here!


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *