Седем дни в Родопите: от Ивайловград до Гоце Делчев

Скъпи читатели, радвам се да ви кажа, че само след броени дни ще излезе моята нова книга „Седем дни в Родопите„, посветена на места и маршрути в Родопа, планината с душа.

Меандърът на Арда край Стар Читак

Благодаря на целия екип на издателство ИК Сиела! Специални благодарности на редактора Димитър Николов и дизайнера Дамян Дамянов, също и на фотографа Евгени Димитров за корицата!

Седем дни в Родопите: от Ивайловград до Гоце Делчев, корица

Родопите са красиви и магнетични, независимо от времето – и пролет, и лято, и есен, и зима. Конкретен повод да напиша книгата беше нашето седемдневно лятно приключение в Родопите, когато ги преминахме открай до край – от Ивайловград до Гоце Делчев – и нарекохме този маршрут символично Родопската магистрала. По време на тези 7 дни посетихме много на брой интересни места – долмени, древни светилища, крепости, природни красоти, за които ви разказвам в книгата.

Освен обаянието на Родопите с тази книга искам да ви покажа, че не е нужно да ходите в далечни земи, за да се почувствате пътешественици. Можете да си направите вълнуващо пътешествие и тук в България.

Кромлех при село Долни Главанак
Кромлех при село Долни Главанак

Не на последно място, местата, които съм описала са достъпни за всеки – не са необходими някакви свръх способности, нито специална екипировка.

Книгата е пътеводител и представя информация за интересни места по цялото протежение на Родопите. Голяма част от тях са от маршрута на лятното ни пътешествие. Включила съм и някои други забележителности наоколо, които сме посещавали преди, но според мен са също интересни и заслужават да се посетят.

Повечето описани в книгата места са напълно безплатни за посещение.

Книгата ще бъде налична съвсем скоро, а дотогава може да се поръча предварително онлайн с 20% отстъпка https://ciela.com/sedem-dni-v-rodopite.html .

Ако имате въпроси, коментари, идеи за интересни места в Родопите и не само, или пък искате да получите книга с лично послание, не се колебайте – пишете ми!

Публикувано в разни. Постоянна връзка.

Ако тази статия Ви харесва, запишете се и за нашия бюлетин за още интересна информация директно във Вашата електронна поща!

Информация за още интересни маршрути и любопитни места в България с красиви фотографии ще намерите в моите книги "Седем дни в Родопите" и "52 екопътеки за всеки", издадени от ИК Сиела. Поръчайте сега с отстъпка в онлайн книжарницата на издателството!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *