Фото изложба „Пътешествие из България“

Преди броени дни се откри изложба с 25 вдъхновяващи фотографии от различни кътчета в България. Изложбата се организира съвместно от АСТОМ – асоциацията на травъл блогърите в България и България мол. Снимките в изложбата отразяват както популярни, така и почти непознати забележителности в България.

Есен на Етъра
Есен на Етъра

Изложбата символично беше обявена на 1 ноември – Денят на народните будители, а реално стартира на 7 ноември. Заповядайте в България мол до 20 ноември, за да почерпите вдъхновение за следващото си ПЪТЕШЕСТВИЕ в България!

Фото-изложба Пътешествие из България
Фото-изложба Пътешествие из България

След България мол, нашата фотоизложба започна свое собствено Пътешествие из България. Следващата нейна дестинация е Банско с откриване на 21.12.2021 г. Локацията е Парк хотел Гардения, който се намира до градския парк, на ул. Цар Симеон 72.

Преди две години се откри първата такава изложба, която беше под мотото #ExploreBulgaria. Тогава тя имаше страхотен успех – зрители, посетители и представяния в няколко града. Травъл блогърите имат амбиция новата изложба също да бъде пътуваща и да бъде представена в различни градове в България, за да може повече хора да имат възможност да се насладят на красотата на страната ни.

Моето участие в изложбата е с кадър от Етъра – любимо място на поколения българи, място, което съм посещавала стотици пъти, последният от които беше в края на октомври. На фокус и под малко по-различен ъгъл е Саковата къща.

Други места, представени в изложбата са Соколският манастир край Габрово, Велико Търново, Гео-парк Искър-Панега, долмен Плочата, водопад Полска скакавица, село Ковачевица и още много места.

Изложбата беше отразена от национални електронни медии. Ето тук може да чуете интервю за изложбата в предаването 12+3 по БНР, в което взех участие заедно с Дарио от блога Exproring beyong Sofia.

Повече информация за изложбата „Пътешествие из България“ ще намерите:


Публикувано в събития, травъл блогър. Постоянна връзка.

Моите книги

Още интересни маршрути до любопитни места в България ще намерите в моите книги, издадени от ИК Сиела. Поръчайте чрез тази форма! Ако желаете лично послание, просто споделете в полето за съобщение тук.


Запишете се

Ако тази статия Ви харесва, запишете се и за нашия бюлетин с новини и допълнителна информация директно във Вашата електронна поща!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *