Фото изложба „Пътешествие из България“

Преди броени дни се откри изложба с 25 вдъхновяващи фотографии от различни кътчета в България. Изложбата се организира съвместно от АСТОМ – асоциацията на травъл блогърите в България и България мол. Снимките в изложбата отразяват както популярни, така и почти непознати забележителности в България.

Есен на Етъра
Есен на Етъра

Изложбата символично беше обявена на 1 ноември – Денят на народните будители, а реално стартира на 7 ноември. Заповядайте в България мол до 20 ноември, за да почерпите вдъхновение за следващото си ПЪТЕШЕСТВИЕ в България!

Фото-изложба Пътешествие из България
Фото-изложба Пътешествие из България

След България мол, нашата фотоизложба започна свое собствено Пътешествие из България. Следващата нейна дестинация е Банско с откриване на 21.12.2021 г. Локацията е Парк хотел Гардения, който се намира до градския парк, на ул. Цар Симеон 72.

Преди две години се откри първата такава изложба, която беше под мотото #ExploreBulgaria. Тогава тя имаше страхотен успех – зрители, посетители и представяния в няколко града. Травъл блогърите имат амбиция новата изложба също да бъде пътуваща и да бъде представена в различни градове в България, за да може повече хора да имат възможност да се насладят на красотата на страната ни.

Моето участие в изложбата е с кадър от Етъра – любимо място на поколения българи, място, което съм посещавала стотици пъти, последният от които беше в края на октомври. На фокус и под малко по-различен ъгъл е Саковата къща.

Други места, представени в изложбата са Соколският манастир край Габрово, Велико Търново, Гео-парк Искър-Панега, долмен Плочата, водопад Полска скакавица, село Ковачевица и още много места.

Изложбата беше отразена от национални електронни медии. Ето тук може да чуете интервю за изложбата в предаването 12+3 по БНР, в което взех участие заедно с Дарио от блога Exproring beyong Sofia.

Повече информация за изложбата „Пътешествие из България“ ще намерите:


Публикувано в събития, травъл блогър. Постоянна връзка.

Ако тази статия Ви харесва, запишете се и за нашия youtube канал с кратки видео разкази от места в България. >>> Линк към Друми в думи в youtube.


Още интересни маршрути до красиви и любопитни места в България ще намерите в моите книги, издадени от ИК Сиела. Повече информация.

Може да поръчате тук

Ако желаете лично послание, просто споделете в полето за съобщение.


Day trips from Sofia.

Visit some of the most beautiful places in Bulgaria via organized daily tours supported by the biggest Bulgarian provider for day tours from Sofia.

See here!


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *